Amazon Quiz Time Daily – Today’s Answer for Sony Bravia LED Smart TV

Hey guys, hope you are enjoying the deals and offers posted by us like Free Recharge Tricks or Paytm Free Cash Offers.

For past few months, Amazon Quiz is really trendy since it’s Amazon who is organizing this quiz and giving away free exciting prizes every day and what it takes is just answer to 5 simple questions.

Bookmark this page to get Amazon Quiz Time Daily Answers.

Amazon Quiz Time is being organized daily between 8 AM to 12 PM and by just giving correct answer to the questions you can make your way to the lucky draw list and later it is all about getting lucky.

While we always make a post on everyday’s Amazon Quiz, this is a post that we have created for you so that you don’t have to look for everyday’s Amazon Quiz Time answers. Just bookmark this page and we’ll update it daily with the correct answers.


Amazon Quiz Time Daily
  • Today’s Quiz – Amazon Sony Bravia LED Smart TV Quiz
  • Today’s Prize – Sony Bravia LED Smart TV
  • Quiz Time – 25th May 2019 (8AM – 12PM)
  • Winners Declaration – Before 30th June 2019 (Amazon Quiz Winners result here)

How to play Amazon Quiz Time Daily Quiz?

1. First of all, download Amazon App here (if you don’t already have the App).

2. Open the App >> Login/Sign up with Amazon.

3. On the home screen, scroll down until you see a banner related to Quiz.

4. Click on the banner and you’ll see a Start button. Click on it to start the Quiz.

Amazon Quiz start Quiz Banner

5. Total 5 multiple choice questions will be asked. Answer all the questions correctly (Answers given below).

6. After selecting correct answers, you’ll get a congratulation message stating that you are in the luck draw now.

7. A lucky draw will be held now and If you win the prize, you’ll be informed via email or alternatively, you can check the results here – Amazon Quiz Winner List.

Amazon Quiz Time Daily Answers

Amazon Sony Bravia LED Smart TV Quiz Answers – 25th May 2019

Q1. Which is the only bird that is able to fly backwards?
Ans – Hummingbird

Q2. What was the term used to refer to British women who fought for women’s right to vote in the early 20th century?
Ans – Suffragettes

Q3. Who is the first Indian to be elected as one of the 5 members of the FIFA Executive Council? Hint – He’s also the president of the ‘All India Football Federation’.
Ans – Praful Patel

Q4. In which European city would you find the Acropolis?
Ans – Athens, Greece

Q5. In the live action remake of the famous 1994 animated movie ‘Lion King’, which actor will be reprising his original role as Mufasa?
Ans – James Earl Jones


Amazon American Tourister suitcase Quiz Answers – 24th May 2019

Q1. In botany, strawberries are part of the rose family.
Ans – True

Q2. Who is the first-ever cricket captain to win 100 matches in IPL history?
Ans – MS dhoni

Q3. A Bollywood actor was conferred with an Honorary Doctorate in Philanthropy from University of Law, London in April 2019. Who was it?
Ans – Shah Rukh Khan

Q4. Rosalind is the name of a moon in our solar system. Which planet does it orbit?
Ans – Uranus

Q5. Which of the following is NOT a peak in the Himalayas?
Ans – Jungfrau


Amazon Rs 10000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 23rd May 2019

Q1. The Padma Awards are the highest civilian honors presented to individuals in India. These annual awards take place on the eve of which significant day?
Ans – Republic Day

Q2. Which famous Indian brand was named after Nirupama Patel, the creator’s daughter?
Ans – Nirma

Q3. Sabeer Bhatia, an Indian entrepreneur, co-founded which web-based email company?
Ans – Hotmail

Q4. An Indian film renamed as ‘San Ge Sha Gua’ became a huge hit with young students in China. Name the movie.
Ans – 3 Idiots

Q5. The first FIFA world cup took place in 1930. Which country was the host?
Ans – Uruguay


Amazon Oppo F11 Pro Quiz Answers – 22nd May 2019

Q1. Fanta And Sprite Belong To Which Beverage Company?
Ans – The Coca-Cola Company

Q2. Rio De Janeiro Is The Capital Of Brazil
Ans – False

Q3. In The Recently Concluded IPL 2019, Which Player Won The ‘Purple Cap’ For Being The Leading Wicket-Taker Of The Tournament?
Ans – Imran Tahir

Q4. In Which City Would You Find Capitol Hill, The Seat Of The Government And An Old Residential Neighborhood?
Ans – Washington DC

Q5. The Book ‘Long Walk To Freedom’ Is An Autobiography By Which One Of These?
Ans – Nelson Mandela


Amazon Blaupunkt party speakers Quiz Answers – 21st May 2019

Q1. Which Bollywood actor’s real name is Rajiv Hari Om Bhatia?
Ans – Akshya Kumar

Q2. In the movies Avengers: Infinity War, who was the guardian of the soul stone on Vormir?
Ans – Red skull

Q3. Time magazine’s list of ‘100 Most Influential People 2019’ featured 3 Indians – Menaka Guruswamy, Arundhati Katju and _______. Fill in the blanks.
Ans – Mukesh Ambani

Q4. Which country will host the FIFA U-17 Women’s World Cup 2020?
Ans – India

Q5. The Rabindranath Tagore Literary Prize 2019 was awared to the book ‘Solo’ which was released 9 years ago. Who is the author to win the prize?
Ans – Rana Dasgupta


Amazon Rs 20000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 20th May 2019

Q1. Which was the first colour film released in India?
Ans – Kisan Kanya

Q2. Shoojit Sircar’s next film stars Vicky Kaushal where he portrays the role of a revolutionary during the Indian freedom struggle. Which character is he playing?
Ans – Sardar Udham Singh

Q3. The Asian Wrestling Championships 2019 were recently held in Xi’an, China and India won 16 medals in the event, including one Gold. Which sportsperson bought home the Gold?
Ans – Bajrang Punia

Q4. Zoya Akhtar announced her new production house, along with the launch of her film Gully Boy. What is her production house called?
Ans – Tiger baby production

Q5. Who was the first Indian to ever win an Oscar?
Ans – Bhanu Athaiya 


Amazon Urban Ladder recliner Quiz Answers – 19th May 2019

Q1. Where In India Can You Find The Jarawas And Sentinelese Tribes?
Ans – Andaman Anad Nicobar Islands

Q2. What Is The Name Of The New Axe That Thor Get’s Made In Avengers: Infinity War?
Ans – Stormbreaker

Q3. The World’s Tallest Indoor Waterfall (131 Ft) Has Been Created At An Airport. Which Country Can You See It In?
Ans – Singapore

Q4. Which National Park In India Was Known As The Hailey National Park At The Time Of Inception In 1936?
Ans – Jim Corbett National Park

Q5. Name The Cricketer Who Has Become The First In The World To Hit More Than 500 Sixes In International Cricket.
Ans – Chris Gayle


Amazon Diesel Chi watch Quiz Answers – 18th May 2019

Q1. In 2000, 17-Year-Old Priyanka Chopra Won The Title Of Miss India And Later That Year Went On To Be Crowned As _______. Fill In The Blanks.
Ans – Miss World

Q2. A Narrow Strip Of Water Separates India And Sri Lanka. What Is It Called?
Ans – Palk strait

Q3. Consisting Of Over 1,349 Pages And 591,552 Words, Which Novel By Vikram Seth Is One Of The Longest Novels Ever Published In A Single Volume In The English Language?
Ans – A Suitable Boy

Q4. An Anemometer Is A Type Of Scientific Instrument That Measures Quantity Of Rainfall.
Ans – FALSE

Q5. Raavana 1 Is A Low-Orbit Satellite. It Is The First Satellite Of ___. Name The Country.
Ans – Sri Lanka


Amazon OnePlus 7 Pro Quiz Answers – 17th May 2019

Q1. Which is the smallest continent by land area?
Ans – Australia

Q2. An ostrich’s eye is bigger than its brain.
Ans – True

Q3. Which of the following Indian rivers, does NOT flow into the Arabian Sea?
Ans – Tungabhadra

Q4. Deepika Padukone is a leading actress in India. However, she wasn’t born in the country. Where is her birthplace?
Ans – Denmark

Q5. 30 years in the making, RTS,S is the first and the only Malaria vaccine that has demonstrated results to prevent the disease in children. A pilot for the vaccine was recently launched in which African country?
Ans – Malawi


Amazon OnePlus 7 Pro Quiz Answers – 16th May 2019

Q1. Washing soda is the common name for which compound?
Ans – Sodium carbonate

Q2. Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?
Ans – a dance form

Q3. What is the Roman numeral equivalent for the number ‘0’?
Ans – Does not exists

Q4. Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?
Ans – Lava dance

Q5. Which Indian scientist won the Nobel prize for Physics in 1930 for pioneering work on scattering of light?
Ans – Chandrasekhara Venkata Raman


Amazon OnePlus 7 Pro Quiz Answers – 15th May 2019

Q1. What is the name of the hard white material that makes up an elephant’s tusks?
Ans – Ivory

Q2. Arctic King, Iceberg and Little Gem are all types of which vegetable?
Ans – Lettuce

Q3. A person experiencing ‘Ablutophobia’ would be scared of which of these?
Ans – Bathing

Q4. Which of these is the Greek goddess of victory?
Ans – Nike

Q5. The _______ note was the first paper currency issued by RBI in January 1938. Fill in the blanks.
Ans – Rs. 5


Amazon Sony home theatre Quiz Answers – 14th May 2019

Q1. Which famous comic book character shares his name with a city in Turkey?
Ans – Batman

Q2. What is the name of the world’s largest lizard?
Ans – Komodo Dragon

Q3. In which country, would you find the Free State of Bavaria?
Ans – Germany

Q4. Anura is the scientific name for which well known animal?
Ans – Frog

Q5. Which famous pop singer’s real name is Stefani Joanne Angelina Germanotta?
Ans – Lady Gaga


Amazon Rs 5000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 13th May 2019

Q1. Which Popular Product Is Associated With The Words Nano, Shuffle And Touch?
Ans – Music Player

Q2. What Was The Name Of The Network Of Computers That Eventually Gave Rise To The Internet?
Ans – Arpanet

Q3. The Ear And Sense Of Balance Are Closely Connected, And An Ear Infection May Cause One To Lose Balance And Fall.
Ans – True

Q4. Churchill, Sherman And Panzer And The Names Of ________?
Ans – Military Tanks

Q5. Which Of These Can A Horse NOT Do?
Ans – Vomit


Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz Answers – 12th May 2019

Q1. Madre, Morsa, Maman And Okaasan Are Different Terms For A _____.
Ans – Mother

Q2. Anna Jarvis Was The Founder Of The Mother’s Day Holiday, And Led The Establishment Of The Holiday After Her Mother’s Death. When Was The First Mother’s Day Celebrated?
Ans – 1908

Q3. Who Is Actor Ranbir Kapoor’s Famous Mother?
Ans – Neetu Kapoor

Q4. In Greek Mythology Who Was Mother Of The Gods?
Ans – Rhea

Q5. Mahatma Gandhi Often Credited His Mother For The Impact She Had In His Spiritual Development. What Was Her Name?
Ans – Putlibai Gandhi


Amazon Marshall Woburn speakers Quiz Answers – 11th May 2019

Q1. The Collective Noun For A Group Of Giraffes Is A ‘_____ Of Giraffes’. Fill In The Blanks.
Ans – Tower

Q2. Which Of These Crawly Creature Is Said To Have The Highest Number Of Legs – And Can Go Up To 200 Pairs?
Ans – Millipede

Q3. In Physics, What Is The Term For A ‘Nuclear Reaction In Which Nuclei Combine To Form More Massive Nuclei’?
Ans – Fusion

Q4. A Crocodile Cannot Stick Out Its Tongue.
Ans – True

Q5. Which Is The Largest Subspecies Of The Tiger?
Ans – The Siberian Tiger


Amazon Rs 10000 Quiz Answers – 10th May 2019

Q1. Which is the smallest state in India?
Ans – Goa

Q2. In which country would you find the Stonehenge, a prehistoric monument consisting of a ring of standing stones?
Ans – England

Q3. Complete the phrase – ‘wear your heart on your ____’. This English idiom means openly showing your emotions or feelings.
Ans – Sleeve

Q4. You can find the Victoria Terminus in Mumbai and the Victoria Memorial in Kolkata. Now if you are visiting the Gateway of India, which city are you in?
Ans – Mumbai

Q5. In which country were the first Olympic games held?
Ans – Greece


Amazon Vivo V15 Pro Quiz Answers – 9th May 2019

Q1. RK Laxman was a famous cartoonist, known for his illustration of the ‘Common Man’. His elder brother was a writer, and the author of the series _______.
Ans – Malgudi Days

Q2. The Koala bear’s diet mainly consists of eating ______. Fill in the blanks.
Ans – Eucalyptus Leaves

Q3. Maria Montessori was an Italian physician. She is also known for her contributions to another field, where her name is used to refer to a teaching method. Which field does it apply to?
Ans – Education

Q4. Which female character from Greek mythology brought evil into the world when her curiosity compelled her to open a magical box?
Ans – Pandora

Q5. Apricots are not native to India. And yet, there is a popular Hyderabadi dessert, made from apricots which was created by the royals as it needed the fruit to be imported. What is the dish called?
Ans – Qubani-ka-Meetha


Amazon Fossil Explorist smartwatch Quiz Answers – 8th May 2019

Q1. Himalaya is a Sanskrit name, given to the mighty snow-capped mountain range. What does the name mean?
Ans – Abode of snow

Q2. Which nation was the first to give women the right to vote?
Ans – New Zealand

Q3. ASIMO an advanced, walking humanoid robot, which was created by a popular automobile company in 2000. Which company made it?
Ans – Honda

Q4. Ser Davos Seaworth is the right hand man of Stannis Baratheon, in the first few seasons of Game of Thrones, before he joins Jon Snow in the fight against the Whitewalkers. What is the nickname given to Ser Davos?
Ans – Onion Knight

Q5. Which northern animal is known as the ‘Gulo Gulo’ in Latin?
Ans – Wolverine


Amazon Rs 20000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 3rd May 2019

Q1. Podiatrists are medical professional devoted to the study and medical treatment of ___?
Ans – Feet

Q2. Which of the following is NOT a variety of mango?
Ans – Red Dacca

Q3. Long Island Iced Tea is a popular thirst-quencher during the hot summers. How much tea goes into a glass of Long Island Iced Tea made by a traditional recipe?
Ans – None

Q4. There is a theory that the universe will come to an end when its ever-increasing rate of expansion causes all matter to basically fly apart. What is the term applied to this theory?
Ans – The Big Rip

Q5. He adapted a lecture at the University of Dhaka on the theory of radiation sent it to Albert Einstein who translated it German, and had it published in ‘Zeitschrift fur Physik’. Rabindranath Tagore dedicated his only book on science, ‘Visva–Parichay’ to him. Who is he?
Ans – Satyendra Nath Bose


Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz Answers – 2nd May 2019

Q1. Which of these constellations represents a goat?
Ans – Capricornus

Q2. Which is the largest of the seven sister states of Northeast India?
Ans – Arunachal Pradesh

Q3. We use Google Maps for everything these days. What does GPS stands for?
Ans – Global Positioning System

Q4. Which planet in our solar system was the first to be discovered by telescope?
Ans – Uranus

Q5. How many planets in our solar system have rings?
Ans – 4


Amazon 24k gold bar quiz Answers – 1st May 2019

Q1. The ‘funny bone’ got its nickname because of that funny feeling you get after you hit it. Where is it located?
Ans – Elbow

Q2. The deepest point on Earth lies 36000 feet below sea level. Where can you find it?
Ans – Mariana Trench

Q3. The book ‘Long Walk to Freedom’ is an autobiography by which one of these?
Ans – Nelson Mandela

Q4. Which of these Indian actors was seen in Alisha Chinoy’s ‘Made in India’ music video from her debut album?
Ans – Milind Soman

Q5. The first type of molecule that ever formed in the universe was recently detected in space for the first time, after decades of searching. What is this molecule called?
Ans – Helium hydride


Amazon Mi LED Android TV Quiz Answers – 30th April 2019

Q1. When talking about computers, what does RAM stand for?
Ans – Random Access Memory

Q2. Which automobile company launched a sports car into space in February 2018?
Ans – Tesla

Q3. Jakarta is the capital of which country?
Ans – Indonesia

Q4. Bhaichung Bhutia is the current captain of the Indian football team.
Ans – False

Q5. Which of these is NOT a fire-element sign from the Zodiac?
Ans – Aquarius


Amazon JBL Pulse 3 speaker Quiz Answers – 29th April 2019

Q1. Which of these Avengers superheroes is NOT from Earth?
Ans – Thor

Q2. What system of governance does India operate under?
Ans – Parliamentary

Q3. ‘Survival of the fittest’ is a phrase that we commonly use. It is derived from the theories of which famous scientist?
Ans – Charles Darwin

Q4. How many states and union territories does India comprise of?
Ans – 29 states, 7 territories

Q5. The world’s smelliest fruit is found abundantly in South East Asia. Which fruit is it?
Ans – Durian


Amazon Huawei P30 Pro Quiz Answers – 28th April 2019

Q1. At room temperature, which is the only metal that is in liquid form?
Ans – Mercury

Q2. Azim Premji, the Indian business tycoon is the chairman of which company?
Ans – Wipro

Q3. An oenologist is a person who studies the science of ____. Fill in the blank
Ans – Wine making

Q4. Which city is the capital of the United Arab Emirates?
Ans – Abu Dhabi

Q5. Which of the following planets can NOT be seen with the naked eye, from Earth?
Ans – Neptune


Amazon Blaupunkt party speakers Quiz Answers – 27th April 2019

Q1. If you are visiting the Gateway of India, which city are you in?
Ans – Mumbai

Q2. An Indian rupee note displays the Hampi’s Stone Chariot. What is the denomination of this note?
Ans – Fifty rupees

Q3. The lowest point of your chin is called the Gnathion. What is the space between your eyebrows called?
Ans – Glabella

Q4. PETA is an animal welfare organization based in the US. Which Indian celebrity did it name as the PETA India Person of the Year for 2018 for being an advocate for animal rights?
Ans – Sonam Kapoor

Q5. Which of the following colors is NOT seen in the Olympics symbol?
Ans – Orange


Amazon Urban Ladder recliner Quiz Answers – 26th April 2019

Q1. The Veer Savarkar International Airport has been declared as an authorized Immigration Check post. Which Union Territory is it located in?
Ans – Andaman and Nicobar

Q2. Every year, the Oxford Dictionary chooses a Hindi Word of the Year. What word was selected for 2018?
Ans – Nari Shakti

Q3. A 26.3-metre-long concrete bridge is the world’s longest 3D printed bridge. Which city can you find it in?
Ans – Shanghai

Q4. Aravind Adiga is an Indo-Australian writer and journalist. His debut novel won the 2008 Man Booker Prize. Which book was it?
Ans – The White Tiger

Q5. Ms. Rani won the gold medal at the Senior National Women’s Judo championship at Visakhapatnam in January 2019. She is the head constable of which Indian state’s police department?
Ans – Himachal Pradesh


Amazon Oppo F11 Pro Quiz Answers – 25th April 2019

Q1. What does a manometer measure?
Ans – Pressure

Q2. In the FIFA World Cup, the ‘Golden Boot Award’ is awarded each season to whom?
Ans – The top goal-scorer

Q3. According to the old English proverb, to which European capital city do all roads lead to?
Ans – Rome

Q4. From what book is the quote,’ War is peace, Freedom is Slavery, Ignorance is strength’?
Ans – 1984

Q5. In Japanese, what is the word for goodbye?
Ans – Sayonara


Amazon Diesel Chi watch Quiz Answers – 24th April 2019

Q1. Anura is the scientific name for which of these animals?
Ans – Frog

Q2. Which of these cricketers was recently named as ‘Wisden’s leading Cricketer in the World’ for 2018?
Ans – Virat Kohli

Q3. What is the official residence of the Pope?
Ans – Apostolic Palace

Q4. There have been speculations that Mt. Everest has shrunk. To address this, which country is sending an expedition to remeasure the height of Mt. Everest?
Ans – Nepal

Q5. The Indian men’s hockey team was without a coach since the last world cup. A new chief coach has been appointed now. Who is it?
Ans – Graham Reid


Amazon Voltas Split AC Quiz Answers – 23rd April 2019

Q1. 23rd April is the death anniversary of William Shakespeare. It is also celebrated as World _______ Day. Fill in the blanks.
Ans – Book

Q2. Punjab is also called ‘The Land of Five Waters’. Which of these is NOT a river the name that flows through the region?
Ans – Tapti

Q3. The National Museum of Indian Cinema was inaugurated in January this year. It houses stories and tools that make up 100 years of Indian cinema. Where is it located?
Ans – Mumbai

Q4. The Red Square is considered the central square of which Russian city?
Ans – Moscow

Q5. The first ever photograph of a black hole was released recently. Which galaxy is that blackhole present in?
Ans – Messier 87


Amazon Rs 5000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 22nd April 2019

Q1. Which Indian state is the first in the country to have 4 international airports?
Ans – Kerala

Q2. Ophidiophobia is the fear of __________.
Ans – Snakes

Q3. Who is the coach of the Indian women’s cricket team?
Ans – Woorkeri Raman

Q4. A group of crows is called a ‘murder’. What is a group of owls called?
Ans – A parliament

Q5. In the final season of Game of Thrones, Daenerys Targaryen is battling for the Iron Throne. What was her father’s name, who once ruled from the same throne?
Ans – Aerys II Targaryen


Amazon Samsung Galaxy A50 Quiz Answers – 21st April 2019

Q1. Which planet in the solar system has the most moons?
Ans – Jupiter

Q2. In ___, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.
Ans – 1983

Q3. Salman Khan’s character’s name in which of these movies was NOT ‘Prem’?
Ans – Dabangg (2010)

Q4. ‘Dunder Mifflin Paper Company’ is the setting for which famous TV series?
Ans – The Office

Q5. Espadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?
Ans – On your feet


Must check –
Mobile Reviews | Shopping Deals | Jio Offers

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of