(12 Oct – 3 Nov) Amazon Festive Riddle Quiz – Rs 50000, OnePlus 7T Pro & More

This festival season, Amazon is hosting Quizzes like never before. Amazon is hosting Festive Riddle Quiz which has great prizes to offer and that too with high chances of winning. It’s an App only contest and similar to Amazon Quiz Time Daily.
Answer few simple questions and you can stand a chance to win Rs 50000, OnePlus 7T Pro & many more gifts.
So, try your luck. Keep reading to know the answers to the Quiz.
Amazon-Festive-Riddles-Quiz-Answers-Solve-Win-All-Answers

Can’t find the quiz? Click here to watch the video.

How to Answer & Win Festive Riddle Quiz?

1. First of all, download Amazon App here (if you don’t already have the App).

2. Open the App >> Login/Sign up with Amazon.

3. On the dashboard, you’ll see a banner related to Festive Riddle Sale.

4. Click on the banner and you’ll see a banner related to Quiz.

5. Click on the banner >> Start the Quiz.

6. Answer all the questions correctly (Answers given below) and you’ll get a congratulation message stating that you are in the luck draw now.

7. If you win the prize, you’ll be informed via email or alternatively, you can check the results here – Amazon Quiz Winner List.


Answers of Amazon Festive Riddle Quiz – Win Rs 50000:

Q1. Scratch My Head, See Me Turn From Black To Red. What Am I?
Ans – A Match Stick

Q2. Round And Round, Never Off The Ground. What Am I?
Ans – Chakri/ Chakra/Zamin Chakkar

Q3. I Can Be Cracked, Made, Told, And Played. What Am I?
Ans – A Joke

Q4. I Go Up, I Go Down. Towards The Sky & The Ground. What Am I?
Ans – Rocket Firecracker

Q5. Light Me Up For A Sprinkle Of Gold. What Am I?
Ans – Flower Pot (Anaar)


Answers of Amazon Festive Riddle Quiz – Win Sony 5.1 Home Theater System:

Q1. To Throw Me, You’d Prefer A Crowd. What Am I?
Ans – A Diwali Party

Q2. I Turn Everything But I Do Not Move. What Am I?
Ans – Mirror

Q3. I Am A Kind Of Coat That Can Only Be Put On When Wet. What Am I?
Ans – Paint

Q4. I Can Be Draped In Over 80 Styles Including Nivi, Gujrati And Maharashtrian. What Am I?
Ans – A Saree

Q5. Whoever Makes It, Tells It Not; Whoever Takes It, Knows It Not; And Whoever Knows It, Wants It Not.
Ans – Fake Currency


Answers of Amazon Festive Riddle Quiz – Win 24K Gold Bar:

Q1. What Gets Wetter As It Dries?
Ans – A Towel

Q2. A Box Of Diamonds That Most Love To Eat. What Am I?
Ans – Sugar

Q3. What Begins With T Ends With T And Has T In It?
Ans – A Tea Pot

Q4. What Has A Face And Two Hands But No Arms Or Legs?
Ans – A Clock

Q5. I Have Hearts But No Other Organs. What Am I?
Ans – A Deck Of Cards

Q6. A Carpet Of Rice, Flour, Sand Or Petals. What Am I?
Ans – Rangoli


Answers of Amazon Festive Riddle Quiz – Win OnePlus 7T Pro:

Q1. I Eat, I Live. I Breathe, I Live. I Drink. What Am I?
Ans – Fire

Q2. I Am Tall When Young And Short When I Am Old. What Am I?
Ans – A Candle

Q3. I Weigh Nothing, But You Can Still See Me. If You Put Me In A Bucket, I Make The Bucket Lighter. What Am I?
Ans – A Hole

Q4. I Have Notes That Are ‘Top’, ‘Heart’ And ‘Base’. What Am I?
Ans – A Perfume

Q5. I Am Black When You Buy Me, Red When You Use Me And Gray When You Throw Me Away. What Am I?
Ans – Charcoal


Terms & Conditions
 :-
  • These Contests will commence from 12th October to 3rd November 2019.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • If you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning the Prize.
  • Results on 30th November 2019.


Must check –
Mobile Reviews | Shopping Deals | Jio Offers

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments