(23 Jul – 6 Aug) Amazon Prime Day Quiz | Win Rs 100000, Rs 50000 & Asus Laptop

We are back with Amazon Quizes. Here is another contest for you from Amazon which has great prize to offer and that too with high chances of winning.
Amazon Prime Day Quiz is live now. It’s an App only contest and similar to Amazon Quiz Time Daily. Answer 5 questions and you can stand a chance to win Rs 100000.
So, try your luck. Keep reading to know the answers to the Quiz.

Amazon Prime Day Quiz Answers Win Rs 100000

How to Answer Amazon Prime Day Quiz?

1. First of all, download Amazon App here (if you don’t already have the App).

2. Open the App >> Login/Sign up with Amazon.

3. On the dashboard, you’ll see a banner related to Quiz.

4. If you don’t see a banner, search Amazon Quiz in search bar and click on the FunZone option. There you’ll find it in Play More Quizzes section along with Amazon Daily Quiz Time.

5. Click on the banner >> Start the Quiz.

6. Answer all the questions correctly (Answers given below) and you’ll get a congratulation message stating that you are in the luck draw now.

7. If you win the prize, you’ll be informed via email or alternatively, you can check the results here – Amazon Quiz Winner List.

Answers of Amazon Prime Day Quiz – Win Asus Gaming Laptop:

Q1. Prime members enjoy which of these
Ans – All Of The Above

Q2. Prime members get FREE access to Prime Video.
Ans – TRUE

Q3. How much would it cost to purchase a one-year Prime membership today?
Ans – ₹999

Q4. Only Prime members can avail Prime day deals & new Product launches.
Ans – True

Q5. When does Prime Day 2020 start?
Ans – 6th Aug, 12 AM


Answers of Amazon Prime Day Quiz – Win Rs 50,000:

Q1. How Can You Maximize Savings On Prime Day?
Ans – All Of The Above

Q2. There Are A Host Of Prime Day Special Movie Releases Coming Up This Prime Day. All Of The Below Are Prime Day Special Releases, Except?
Ans – Dil Bechara

Q3. You Can Save Up To Rs. 200 On Shopping From Small & Medium Businesses Between 23rd July To 4th August.
Ans – TRUE

Q4. When Is Prime Day 2020 In India?
Ans – 6th- 7th Aug

Q5. Prime Members Can Avail Which Of The Following This Prime Day
Ans – All of the above


Answers of Amazon Prime Day Quiz – Win Rs 1,00,000:

Q1. When is Prime Day 2020 in India?
Ans – 6th- 7th Aug

Q2. This Prime Day, Prime members get exclusive access to __ products. Fill in the blanks
Ans – Over 300

Q3. Only Prime members can avail Prime day offers.
Ans – TRUE

Q4. Prime Day Special, World Premiere of Shakuntala Devi features which popular Bollywood actress?
Ans – Vidya Balan

Q5. Prime members can tune into Prime Day special celebrity curated Music playlists from which of the following artists?
Ans – All of the above

Also Check:-
Other Quizzes:-
Terms & Conditions :-
  • This Contest will commence from 23rd July 2020 12:00:01 a.m. (IST) to 6th August 2020 11:59:59 p.m. (IST) (both days inclusive)
  • A total of 1 winner will be declared and each will win Rs 1,00,000/Rs 50000/Asus Gaming Laptop.
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • If you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out among participants who have answered that particular question correctly.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning the Prize.
  • Results on 31st August 2020.

Must check – Mobile Reviews | Shopping Deals | Jio Offers

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments